Informatieavond Communiceren met je kind

Kinderen communiceren de hele dag op verschillende manieren met ons. Maar het is niet altijd wat ze werkelijk willen zeggen of bedoelen. Soms zit er juist een andere emotie achter. Een driftbui in de supermarkt, een boos gezicht aan tafel of juist even niets zeggen. Wat gebeurt er en wat wil je kind nu eigenlijk vertellen? En hoe sluit je als ouder dan het beste aan bij het gedrag en het karakter van je kind?

 

Christa Baksteen is orthopedagoog en heeft een passie voor kinderen en opvoeden. Zij zal ons tijdens een interactieve avond tips en tools aanreiken om nog beter te kunnen communiceren met onze kinderen. Daarnaast kunnen we ook als ouders veel van elkaar leren door hier samen over te praten.

Woensdagavond 15 februari 2023

19.45 uur inloop met koffie & thee

20.00 uur starten

Locatie: EBS de Rank, Pythagorasstraat 9 Arnhem

LET OP: onder de eerste 50 aanmeldingen verloten wij twee boeken van ‘De vijf talen van de liefde van kinderen’, geschreven door Gary Chapman en Ross Campbell. Meld je dus gauw aan!

 

Waarom zou je voor de Rank kiezen?

Je bent waardevol

De Rank is een plek waar je mag zijn wie je bent, in een veilige en vertrouwde omgeving. We ondersteunen je ontwikkeling en dagen je uit de doelen te halen die passen bij jouw niveau. Want ieder kind is uniek en verdient goed onderwijs. 

Je bent verbonden

De Rank is een school waar jij, je ouders en de leerkrachten met elkaar samen werken. We werken met passie vanuit onze relatie met Jezus en willen zo een voorbeeld zijn voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Jij bent waardevol en de ander ook! 

Je bent aan het leren

Op de Rank stimuleren we jouw natuurlijke behoefte om je te ontwikkelen. Naast reken- en taallessen willen we je van alles laten beleven binnen en buiten de school! School mag ook uitdagend en leuk zijn, want wij geloven dat God elk kind nieuwsgierigheid heeft gegeven.  

Meld je aan!