Thema-avond Uitdagend spelen

Thema-avond ‘Uitdagend spelen’

Bouwen aan het zelfvertrouwen van uw kind

Uitdagend spelen, is dat natuurlijk en vanzelfsprekend? In de praktijk vinden we dit als ouders misschien nog best lastig. Want hoe snel we toch roepen; ‘pas op, kijk uit, niet doen!’

Wat als wij je vertellen dat uitdagend spelen juist voor de ontwikkeling en het zelfvertrouwen goed is en een schram oplopen juist geen kwaad kan? Hoe sta je daar als ouder in? Durf jij je kind op deze manier te leren ontdekken waar de grenzen liggen, zodat ze ook op deze manier kunnen bouwen aan hun zelfvertrouwen? En wat verwacht je als ouder van een leerkracht die tijdens schooltijd verantwoordelijk is voor je kind?

Op deze avond vertelt ervaren pedagoog Martin van Rooijen over de meerwaarde van uitdagend spelen. Hij werkt als pedagoog bij de blauwe ton. We gaan in gesprek met elkaar over ieder zijn visie en door ervaringen te delen, hopen we elkaar te helpen in de ontwikkeling & zelfvertrouwen van onze kinderen.

–Wanneer: woensdagavond 15 november

–Tijd: 19.45 uur inloop, 20.00 uur-21.30 uur

–Voor wie? Iedereen is van harte welkom!

–Waar: Pythagorasstraat 9 Arnhem

Meld je hieronder aan!

 

 

Waarom zou je voor de Rank kiezen?

Je bent waardevol

De Rank is een plek waar je mag zijn wie je bent, in een veilige en vertrouwde omgeving. We ondersteunen je ontwikkeling en dagen je uit de doelen te halen die passen bij jouw niveau. Want ieder kind is uniek en verdient goed onderwijs. 

Je bent verbonden

De Rank is een school waar jij, je ouders en de leerkrachten met elkaar samen werken. We werken met passie vanuit onze relatie met Jezus en willen zo een voorbeeld zijn voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Jij bent waardevol en de ander ook! 

Je bent aan het leren

Op de Rank stimuleren we jouw natuurlijke behoefte om je te ontwikkelen. Naast reken- en taallessen willen we je van alles laten beleven binnen en buiten de school! School mag ook uitdagend en leuk zijn, want wij geloven dat God elk kind nieuwsgierigheid heeft gegeven.