Peuterplein We zwaaien onze deuren open

We zwaaien onze deuren open!

Kom samen met uw peuter sfeerproeven!

Vrijdag 26 mei van 09.30 uur – 1200 uur

Kan uw peuter niet wachten om naar de basisschool te gaan? Superleuk natuurlijk, maar het kan ook best spannend zijn! daarom zetten we graag deze stap samen met u.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op het plein en in onze school. Op vrijdagochtend 26 mei staan de deuren van onze school open. Van 09.30-10.00 uur mag uw peuter, samen met onze kleuters, lekker spelen op het plein. Daarna mag iedereen mee naar binnen om te zien wat er allemaal in de klas gebeurt. En natuurlijk staat er voor u een kopje koffie klaar!

U bent van harte welkom! U hoeft zich niet aan te melden.

Waarom zou je voor de Rank kiezen?

Je bent waardevol

De Rank is een plek waar je mag zijn wie je bent, in een veilige en vertrouwde omgeving. We ondersteunen je ontwikkeling en dagen je uit de doelen te halen die passen bij jouw niveau. Want ieder kind is uniek en verdient goed onderwijs. 

Je bent verbonden

De Rank is een school waar jij, je ouders en de leerkrachten met elkaar samen werken. We werken met passie vanuit onze relatie met Jezus en willen zo een voorbeeld zijn voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Jij bent waardevol en de ander ook! 

Je bent aan het leren

Op de Rank stimuleren we jouw natuurlijke behoefte om je te ontwikkelen. Naast reken- en taallessen willen we je van alles laten beleven binnen en buiten de school! School mag ook uitdagend en leuk zijn, want wij geloven dat God elk kind nieuwsgierigheid heeft gegeven.